NYBYGG, PÅBYGG, TILBYGG, RENOVERING

Tilbygg

Et tilbygg er en ny del av huset, og kan for eksempel være et nytt soverom, en kjøkkenutvidelse, utvidelse av stuen, eller en helt praktikantdel til de eldste barna eller for utleie. Det er viktig å være oppmerksom på at det finnes en rekke reguleringer for hva som er tillatt, og når det må sendes inn søknad. 

Påbygg

Et påbygg bygges oppå eksisterende konstruksjon, og kan for eksempel ta form av en ny etasje eller en terrasse som øker boligens bruksområde og verdi. Uansett omfanget av påbygget, kan vi være med gjennom hele prosessen. Vi jobber alltid for at resultatet skal bli best mulig, og estetisk samtidig som det ikke går utover funksjonaliteten.

I bildeserien under ser du et utvalg av våre prosjekter de siste årene. Vi tar på oss oppdrag av alle størrelser, og leverer alltid til ytterste kvalitet.

Garasjer

Ønsker du en ny garasje, eller er den gamle kanskje klar for modernisering?

En garasje sørger for trygg oppbevaring av bilen, og kan forlenge levetiden betraktelig. Du slipper også å stå ute med isskrapen sure morgener i januar. I garasjen får du også plass til dekk, ski og annet utstyr av verdi du vil ha ut av huset, men samtidig trygt oppbevart. 

Vi kan bygge både frittstående garasjer og garasjer integrert i boligen, avhengig av tomten og deres ønsker. Alle våre garasjer er bygget etter de beste standarder, blant annet med hellende gulv slik at regnvann og smeltet snø kan renne ut.

Når man bygger nytt, er det viktig å gjøre det innenfor byggereglenes rammer. Vi har full oversikt over gjeldende regler, og vet hvordan skape et best mulig resultat basert på reglene og tomtens utforming og størrelse. Blant de viktigste reglene er at en garasje på inntil 50 kvadratmeter kan bygges uten å sende søknad til kommunen, forutsatt at den er én meter fra nabogrensen og én meter fra annen bygning på tomten din. Kreves det søknad, skal vi selvfølgelig sørge for å sende inn dette for deg slik at du kan fokusere på andre ting.

Renovering og oppussing

Vi utfører renovering og oppussing av yttertak, kledning, etterisolering, nye vinduer eller dører, ombygging av bad og våtrom, samt hele totalrenoveringer av boliger, flermannsboliger eller blokker. Kort sagt alt som faller inn under byggmesteryrket. Vi har erfaring med renovering for både næringslivet og for private over hele Sørlandet

Frisk opp boligen

 

Boligene våre slites uansett hvor forsiktig vi bruker dem. Noen ganger er det rett og slett bare deilig med en ordentlig forandring. Går du i oppussingstanker, hjelper gjerne våre dyktige byggmestere deg med råd eller tips før dere bestemmer dere for hva dere ønsker å gjøre videre med deres bolig. Det er bare å ta kontakt, så kommer vi med noen erfaringsråd, - og gjerne et tilbud på det som måtte være nødvendig å renovere hvis dere ønsker det. Å be oss om en befaring og et tilbud på jobben koster ingenting.

GALLERI

© 2023 Kvik Prosjekt AS

  • Kvik Prosjekt AS